Welcome Center Rheinland-PfalzRheinland-Pfalz - Die Landesregierung

Mirësevini në Rheinland-Pfalz

Ju vini nga jashtë dhe do të dëshironit të jetonit dhe të punonit në Rheinland-Pfalz të Gjermanis? Në portalin tonë të informacionit "Make it in Rheinland-Pfalz" do të gjeni, se si ardhja juaj funksionon dhe kush do t'ju mbështesë! Informacione të shkurtra themelore rreth asaj që ju ofron „Make it in Reihnland-Pfalz“mund të gjenden po në këtë faqe në gjuhën tuaj. Për më shumë informacione, vizitoni portalin tonë në gjermanisht, anglisht dhe frëngjisht.

Lexo më shumë

Njihuni me Rheinland-Pfalz

Rheinland-Pfalz është një shtet federal në Gjermani. Ndodhet në zemër të Evropës dhe është një nga rajonet e teknologjisë së lartë me forcë ekonomike dhe eksporti mbi mesataren. Me infrastrukturën e tij miqësore me familjen, me shkollat dhe universitetet e klasit të parë, si dhe peisazhet e bukura kulturore dhe natyrore, shteti është një vend i shkëlqyeshëm për një jetë të mirë. Njihuni me Rheinland-Pfalz këtu.

Lexo më shumë

Two employees are happy at work

Hyrja dhe qëndrimi

Dëshironi të punoni në Rheinland-Pfalz? Atëherë do të zbuloni nëse keni nevojë për vizë, cilat llojet e vizave ekzistojnë dhe cilat kushte duhet të plotësoni.

Lexo më shumë

Two workers work with one lathe

Duke punuar në Rheinland-Pfalz

Kërkimi i punës, aplikimi, intervista? Me këto këshilla të dobishme në lidhje me punën në Rheinland-Pfalz, do të merrni një vështrim të parë.

Lexo më shumë

A woman working in a laboratory

Shtetasit nga Ballkani Perëndimor

A jeni nga Shqipëria, Bosnje-Hercegovina, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi apo Serbia? Këtu mund të zbuloni se cilat mundësi keni për të hyrë në Gjermani.

Lexo më shumë

Hotline dhe kontakt

Keni pyetje? Atëherë bisedoni me ne - në telefon ose në vendin që ndodhemi. Ekspertët në Qendrën e Mirëseardhjes do të jenë të lumtur t'ju këshillojnë. Mund të na kontaktoni përmes postës elektronike ose Hotline, si dhe në katër vende në Koblenz, Ludwigshafen, Mainz dhe Trier. Ne do të ishim të lumtur të diskutonim pyetjet tuaja individuale me ju personalisht në gjermanisht ose anglisht.

Më shumë informacion